24 uur loodgieter

Loodgieter Sassenheim

Loodgieter Sassenheim

Zit uw toilet verstopt, loopt het water niet meer weg in de gootsteen, of heeft u een lekkage door een gesprongen leiding? Neem dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar direct contact op met onze loodgieter Sassenheim spoed service. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen.

Naast onze loodgieter 24 uur service kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor alle installatie en onderhoud werkzaamheden. Is uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt toe en zoekt u een cv monteur? Of wilt u een vaatwasser of wasmachine laten aansluiten? Neem dan gerust eens contact op met ons loodgietersbedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een loodgieter in Sassenheim aan de lijn? Bel dan direct ons servicenummer 085 – 0026311.

24 uur loodgieter Sassenheim service

Onze 24 uur loodgieter Sassenheim service is 24/7 bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen, verstopping, lekkage, riool problemen of cv problemen? Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om de problemen te verhelpen. Ons loodgietersbedrijf in Sassenheim werkt uitsluitend met goed opgeleide, vakkundige loodgieters welke alle denkbare loodgieterswerkzaamheden professioneel en goed kunnen uitvoeren.

Daarnaast beschikken alle monteurs over een goed uitgeruste service wagen, in deze servicewagens zitten alle denkbare loodgietersgereedschappen en hebben veel onderdelen op voorraad die wij vaak gebruiken bij het oplossen van spoedgevallen. Hierdoor kunnen wij vrijwel alle spoed klussen direct uitvoeren en oplossen. Een vervolg afspraak is bij ons vrijwel nooit nodig.

24 uur Loodgieter SassenheimOnze 24 uur loodgieter Sassenheim spoed service is dag en nacht bereikbaar voor onder andere:

  • Lekkage
  • Verstopping
  • Rioolproblemen
  • CV Problemen
  • CV ketel storingen
  • Dak lekkage
  • Defecte regenpijpen
  • Defecte dakgoten

 

Direct contact met onze loodgieter Sassenheim service?
Bel 24/7 ons servicenummer 085 – 0026311.

Riool problemen

Heeft u riool problemen in Sassenheim? Ons loodgietersbedrijf beschikt over verschillende riool specialisten. Onze loodgieter Sassenheim riool service heeft de beschikking over specialistisch gereedschap zoals camera systemen welke wij het riool in kunnen laten gaan om van binnenuit het riool te inspecteren.

Via deze apparatuur kunnen wij exact in beeld brengen waar een verstopping zit in uw afvoer leidingen of in het riool en waardoor deze verstopping wordt veroorzaakt. Als wij in kaart hebben wat er aan de hand is kinnen wij het probleem gericht aanpakken en oplossen.

Door dit systeem kunnen wij een stuk sneller een riool probleem in kaart brengen en oplossen, het scheelt dus veel tijd en geld. Daarnaast kunnen wij door deze moderne technieken de meeste problemen met het afvoer systeem of het riool van binnenuit oplossen. Slopen of breken is dus in de meeste gevallen niet meer nodig!

Direct een afspraak maken? Bel dan 24/7 ons servicenummer 085 – 0026311. Wilt u liever een offerte aanvragen of terug gebeld worden? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in, één van onze medewerkers neemt dan contact met u op om antwoord te geven op uw vragen of om een eventuele afspraak in te plannen.

Loodgieter Sassenheim