24 uur loodgieter

Loodgieter Spoed

Loodgieter Spoed

Loodgieter Spoed service Nodig?

Neem geheel kosteloos contact op met onze 24 uur Loodgieter service via telefoonnummer 085 – 0026311. Wij zijn dag en nacht. 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen als verstopte afvoeren, verstopte toiletten of lekkage.

Loodgieter Rotterdam

U kunt ons dag en nacht bellen voor:

 • Verstopte WC
 • Verstopte afvoer
 • Verstopping in riolering
 • Lekkage CV
 • Problemen CV Ketel
 • Gesprongen leidingen
 • Schade aan leidingen
 • Overstroomde kelder of kruipruimte
 • Vorstschade aan leidingwerk
 • Bevroren leidingen
 • Kapotte gasleidingen
 • Gas lekkage

 

Loodgieter Spoed 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Is het midden in de nacht of in het weekend? En heeft u problemen met uw water toevoer of water afvoer? Geen paniek en neem direct contact op met onze loodgieter 24 uur service. Wij zijn altijd super snel ter plaatse om de problemen op te lossen.

Ons loodgietersbedrijf heeft een groot werkgebied, zoekt u een loodgieter in Den Bosch, een loodgieter in Amsterdam een loodgieter in Rotterdam, een loodgieter in Breda of zoekt u een loodgieter in Utrecht? Wij werken in alle grote en kleine steden in UtrechtBrabantZuid-Holland en Noord Holland. Wij bieden dag en nacht service en kunnen bij directe noodgevallen altijd snel ter plaatse zijn.

Zeker bij lekkage is het zaak om snel te handelen om verdere schade te voorkomen. Mede hierom is onze Loodgieter 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Neem contact op en maak een afspraak.

Riool verstopt?

Riool verstopt? Maak dan direct een afspraak via ons servicenummer 085 – 0026311. Binnen 30 minuten staat een van onze erkende loodgieters bij u op de stoep. Wij lossen de verstopping in de riolering direct voor u op. Verstopt riool of verstopte wc? Loopt het water niet meer weg in de wasbak?

Voor alle verstoppingsproblemen kunt u 24/7 bij ons terecht.

 

Riool problemen? Loodgieter Rotterdam

Water lekkage?

Heeft u lekkage in huis door een gesprongen leiding of heeft u bij het klussen in uw woning een waterleidingsleiding geraakt met de boormachine of met een freesmachine? Zorg dan dat u zo snel mogelijk de hoofdkraan weet te vinden in uw woning. Deze hoofdwaterleiding vindt u vaak bij uw watermeter in de meterkast, kelder of in de kruipruimte. Bij oudere woningen willen deze watermeters ook nog wel eens in een keukenkastje of in de badkamer zitten.

Draai deze hoofdkraan dicht en neem direct contact op met de 24 uur Loodgieter
op telefoonnummer 085 – 0026311.

Gas lekkage?

Heeft u bij het klussen een gasleiding geraakt? Zorg dan dat u met spoed de hoofdgasleiding afsluit. Deze hoofdleiding zit vaak naast de gasmeter. Ruikt u een gaslucht in uw woning zorg dan dat de hoofd leiding wordt afgesloten en bel direct ons loodgieter spoed servicenummer 085 – 0026311.

Water overlast?

Is uw kruipruimte of kelder ondergelopen? Ook hiervoor kunt u ons 24 uur per dag bellen. Wij hebben voor het leegpompen van kelders en kruipruimtes speciale pompen als dompelpompen, vlakzuigeinde pompen en centrifugaalpompen.

Direct contact met de erkende loodgieter?
Bel onze 24 uur loodgieter service direct via het gratis telefoonnummer 085 – 0026311.