24 uur loodgieterLoodgieter Rotterdam

Loodgieter Rotterdam 24 uur service

Het kan u zomaar gebeuren: een lekkage of een verstopping in huis. Dit kan enorm vervelend zijn, en bij serieuze problemen lukt het niet om huis-tuin-en-keuken-spullen te gebruiken. Loodgieter Rotterdam 24-uursservice helpt u graag. Onze experts werken met professionele gereedschappen en materialen zodat het probleem snel verholpen wordt. Wacht niet te lang en bel met ons gratis servicenummer 085 – 0026311

U kunt dag en nacht bij ons terecht voor de volgende spoedgevallen:

  • Een verstopte WC
  • Een verstopte wasbak
  • Gesprongen leidingen
  • Wateroverlast door lekkage
  • Ondergelopen kelders of kruipruimtes
  • Problemen met het afvoeren van hemelwater
  • Problemen met de waterleiding
  • Rioolproblemen

Loodgieter Rotterdam gereedschap

Niet alleen spoedgevallen

Wij helpen u graag met urgente loodgieterswerkzaamheden, maar daar blijft het niet bij. Onze allround loodgieters kunnen ook ingezet worden voor klussen waar minder haast bij is. Denk aan het monteren van een nieuwe kraan of het installeren van een wasmachine. Niets is te gek voor onze experts in Rotterdam. Wij voeren alle denkbare installatie en onderhoud werkzaamheden uit aan leidingwerk, cv ketels, riolering etc. Neem gerust een contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Experts in Rotterdam

Onze vakmannen zitten verspreid over Nederland en ook bij u in de buurt in Rotterdam. U mag er daarom op vertrouwen dat u snel geholpen wordt na een telefoontje. Wanneer u belt krijgt u meteen een expert aan de lijn met wie u een afspraak kunt maken. Vervolgens zullen onze loodgieters snel ter plaatse zijn om u te helpen. Ze komen altijd in een goed gevulde servicewagen met hierin professionele gereedschappen en materialen voor de klus. Onze loodgieters van Loodgietersservice Rotterdam hebben veel ervaring en zijn in het bezit van een erkend diploma. U mag dus kwaliteit verwachten.

U kunt ons servicenummer 085 – 0026311 op elk denkbaar moment bellen. Midden in de nacht, wanneer u een lekkage opmerkt, of tijdens feestdagen en avonden.

loodgieter rotterdam