24 uur loodgieter

Loodgieter Zaandam

24 uur loodgieter in Zaandam is dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen. Heeft u direct een loodgieter nodig? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf in Zaandam. Wij hebben altijd verschillende medewerkers verspreid door de regio en kunnen hierdoor altijd snel ter plaatse zijn.

Naast onze 24 uur loodgieter spoed service kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor alle standaard loodgieter werkzaamheden,. Wilt u bijvoorbeeld een extra watervoorziening laten aanleggen voor een vaatwasser, wasmachine of wilt u nieuw sanitair laten plaatsen? Ook hiervoor bent u op het juiste adres bij onze loodgieters in Zaandam.

Loodgieter 24 uur service Zaandam

Onze 24 uur loodgieter service staat dag en nacht voor u klaar. Wij zijn bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen als lekkages, verstoppingen of gas problemen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor alle denkbare noodgevallen op telefoonnummer 085 – 0026311.

U kunt ons 24/7 bereiken voor onder andere:

  • Verstopping WC
  • Verstopping Afvoer
  • Riool problemen
  • Lekkage
  • Problemen CV ketel
  • Problemen CV installatie
  • Ondergelopen kelders en kruipruimtes

 

Renovatie en installatie werkzaamheden

Loodgieter ZaandamOok voor renovatie en installatie werkzaamheden bent u bij ons loodgietersbedrijf in Zaandam op het juiste adres, wij kunnen complete verbouwingen van bijvoorbeeld een badkamer op ons nemen, maar ook voor kleinere zaken als het installeren van een nieuwe kraan, of het laten plaatsen van nieuw sanitair kunt u bij ons terecht.

Daarnaast doen wij ook woning renovatie, wij kunnen het complete leidingwerk en alle afvoeren van een pand controleren op zwakke delen en waar nodig vervangen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u bij ons loodgietersbedrijf? Neem dan gerust en geheel kosteloos contact met ons op via telefoonnummer 085 – 0026311

 

Loodgieter Zaandam service