24 uur loodgieter

Loodgieter Zoetermeer

Loodgieter Zoetermeer

Ons loodgietersbedrijf in Zoetermeer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen. Heeft u lekkage? Een verstopping? Of zijn er problemen met de centrale verwarming? Neem dan direct contact op met de Loodgieter Zoetermeer 24 uur service.

Naast onze spoedservice kunt u ook bij ons terecht voor alle standaard loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het laten installeren van nieuw sanitair, het laten verbouwen van toilet of het het verbouwen van de badkamer. Ook voor het laten plaatsen van een nieuwe kraan of complete renovatie werkzaamheden zijn wij uiteraard bereikbaar.

Direct een afspraak maken met de loodgieter in Zoetermeer? Of wilt u de loodgieter spreken en informatie opvragen wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070-204 9001.

24 uur Loodgieter in Zoetermeer

24 uur Loodgieter in ZoetermeerDe 24 uur Loodgieter in Zoetermeer staat dag en nacht voor u klaar. Wij zijn bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen als lekkages, verstoppingen of gas problemen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor alle denkbare noodgevallen op telefoonnummer 085 – 0026311.

U kunt ons 24/7 bereiken voor onder andere:

  • Verstopping WC
  • Verstopping Afvoer
  • Riool problemen
  • Lekkage
  • Problemen CV ketel
  • Problemen CV installatie
  • Ondergelopen kelders en kruipruimte

 

Directe hulp bij lekkage

Misschien is er wel niets vervelender dan lekkage in uw eigen woning, naast dat het lastig is en veel werk met zich mee brengt, zorgt een lekkage vaak ook voor serieuze schade aan wanden, vloeren en wanden. Mede hierom is het erg belangrijk snel te handelen in geval van lekkage.

Een lekkage word in de meeste gevallen veroorzaakt door een geknapte of gesprongen waterleiding, deze leidingen zitten over het algemeen netjes weg gewerkt in wanden, plafonds of in vloeren en hierdoor dus erg lastig bereikbaar. Ook kan het erg lastig zijn om een lekkage op te sporen.

Gelukkig beschikken alle loodgieters van ons loodgietersbedrijf in Zoetermeer over veel kennis en het juiste gereedschap om een dergelijke lekkage snel op te sporen en professioneel te verhelpen.

Wilt u direct een afspraak maken met de 24 uur Loodgieter Zoetermeer? Neem dan contact met ons op via het servicenummer 085 – 0026311 en krijg direct een vakman aan de lijn om een afspraak mee te maken.

Loodgieter Zoetermeer