24 uur loodgieter

Loodgieter Lisse

Loodgieter Lisse 24 uur spoed service. Snel een loodgieter in Lisse nodig? Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week geopend voor alle denkbare loodgieterswerkzaamheden. Daarnaast zijn wij voor directe spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage, verstopping of rioolproblemen? Dan komen wij direct naar u toe. Onze 24 uur loodgieter Lisse service is vaak al binnen 30 minuten aanwezig om de problemen voor u op te lossen.

Naast onze 24 uur spoed service kunt u ook 7 dagen in de week bij onze loodgieter service terecht voor werkzaamheden waar geen of minder haast bij is. Wilt u installatie en onderhoud werkzaamheden laten uitvoeren of zoekt u een cv monteur omdat uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt nodig is? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

Direct contact met onze loodgieter Lisse service? Neem dan 24/7 contact op met ons loodgietersbedrijf via het servicenummer 085 – 0026311.

24 uur loodgieter Lisse service

Onze 24 uur loodgieter Lisse service is 365 dagen per jaar, 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar voor alle spoedgevallen. Rioolproblemen, gesprongen waterleiding, lekkage aan een afvoer of zit een afvoer verstopt? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze 24 uur loodgieter service. In geval van nood komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe. In de meeste gevallen zijn wij binnen 30 minuten aanwezig in Lisse.

Onze 24 uur loodgieter Lisse service is 24/7 bereikbaar voor onder andere:

  • Lekkage24 uur Loodgieter Lisse
  • Verstopping
  • Rioolproblemen
  • Daklekkage
  • Problemen met Dakgoten
  • Problemen met Regenpijpen
  • Verstopte wc
  • CV Problemen
  • Problemen CV Ketel
  • Ondergelopen kelder / kruipruimte

 

Direct contact met onze spoed loodgieter service?
Bel dan dag en nacht ons telefoonnummer 085 – 0026311.

Geen spoed, wel een vakman

Zoekt u een erkend loodgieter omdat u uw badkamer wilt verbouwen, wilt u renovatie werkzaamheden laten uitvoeren of wilt u leidingwerk laten aanleggen of verleggen? Ook hiervoor bent u bij onze loodgieter Lisse service aan het juiste adres. Wij kunnen alle denkbare loodgieterswerkzaamheden uitvoeren. Of het nu gaat om grote opdrachten als het verbouwen van een complete badkamer of om kleine klussen zoals het vervangen van een lekkende kraan. Wij voeren alle opdrachten groot of klein professioneel en vakkundig uit.

Eén van de werkzaamheden welke wij regelmatig uitvoeren is het aanleggen of verleggen van leidingwerk. Vaak is dit voor een vaatwasser of wasmachine. Soms is er geen aansluiting aanwezig en moeten wij deze creëren, daarnaast komt het vaak voor dat de water leiding en de afvoer nu in een ruimte zitten waar de vaatwasser of wasmachine niet staat. In deze gevallen verleggen wij de water toevoer en afvoer naar een andere ruimte. Moet de leiding door wanden, plafonds of vloeren? Geen probleem. Wij beschikken over alle professionele loodgieter gereedschappen om deze werkzaamheden uit te voeren.

Direct contact met onze loodgieter Lisse service? Neem dan 7 dagen in de week contact met ons op via het telefoonnummer 085 – 0026311. Wilt u liever terug gebeld worden of een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Loodgieter Lisse