24 uur loodgieter

Loodgieter Alphen aan den Rijn

Loodgieter Alphen aan den Rijn: Zoekt u een Loodgieter in Alphen aan den Rijn? Neem dan direct contact met ons op via 085 – 0026311 en kom in contact met de loodgieter in Alphen aan den Rijn. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor alle denkbare ongemakken. Lekkage? Verstopping? Problemen met uw centrale verwarming? Onze 24 uur loodgieters staan altijd voor u klaar.

 

24 uur Loodgieter in Alphen aan den Rijn

De 24 uur Loodgieter in Alphen aan den Rijn staat dag en nacht voor u klaar. Wij zijn bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen als lekkages, verstoppingen of gas problemen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor alle denkbare noodgevallen op telefoonnummer 085 – 0026311.

Naast onze loodgieter 24 uur service beschikken wij ook over onze eigen cv monteurs, direct een erkend cv monteur nodig omdat de cv niet meer warm wordt, u geen warm water meer heeft of omdat u een cv ketel storing heeft? Bel dan ook ons servicenummer.

U kunt ons 24/7 bereiken voor onder andere:

  • Verstopping WC
  • Verstopping Afvoer
  • Riool problemen
  • Lekkage
  • Problemen CV ketel
  • Problemen CV installatie
  • Ondergelopen kelders en kruipruimtes

 

VerstoppingenLoodgieter Alphen aan den Rijn service

Misschien is er wel niets zo vervelend als een verstopping. Zit uw toilet verstopt? Of heeft u een verstopping in de riolering? Neem dan contact op met onze loodgieters in Alphen aan den Rijn. Wij beschikken over de modernste apparatuur en gereedschappen om alle soorten en maten verstoppingen op te sporen en te verhelpen.

Wij ontstoppen zowel afvoerbuizen als complete rioolsystemen. Direct een vakman nodig welke uw afvoerbuizen kan ontstoppen? Neem dan contact op met onze 24 uur loodgieter Alphen aan den Rijn service.

 

Directe hulp bij Lekkage

Lekkage in keuken of badkamer? Dit kan verschillende oorzaken hebben, zo kan er een verstopping zijn welke het water omhoog drukt en op deze manier een lekkage veroorzaakt. Daarnaast is een veel voorkomende oorzaak van lekkage een gesprongen of geknapte waterleiding. In sommige gevallen is dit lastig bereikbaar omdat leidingen over het algemeen weg gewerkt zitten in wanden, plafonds en vloeren.

Onze loodgieters in Alphen aan den Rijn beschikken over kennis en ervaring om te kunnen achterhalen waar een dergelijke lekkage door veroorzaakt word,. Daarnaast beschikken wij over verschillende apparaten, gereedschappen en handigheidjes om een lekkage op te sporen en aan te pakken bij de oorzaak.

Direct een loodgieter in Alphen aan den Rijn aan de lijn om een afspraak mee te maken? Neem dan contact met ons op via het servicenummer 085 – 0026311