24 uur loodgieter

Installatie en Onderhoud

Bent u opzoek naar een installatie en onderhoud bedrijf? Dan bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Naast onze loodgieter 24 uur service voeren wij natuurlijk ook werkzaamheden uit waar geen of minder haast bij is. Onderhoud aan riolering, afvoer systemen of bent u opzoek naar een cv monteur omdat uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt toe is? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via ons gratis servicenummer 085 – 0026311.

Uiteraard werken wij uitsluitend met erkende cv monteurs en erkende loodgieters. Laat u een klus uitvoeren door ons loodgietersbedrijf, dan weet u altijd 100% zeker dat de werkzaamheden goed, vakkundig en professioneel worden uitgevoerd.

 

Loodgieter installatie en onderhoud werkzaamheden

Loodgieter installatie werkzaamhedenU kunt bij ons terecht voor alle denkbare klussen. Of het nu een grote klus is zoals het compleet laten renoveren van een badkamer of een kleine klus zoals het laten vervangen van een mengkraan? Wij voeren alle klussen goed, en professioneel uit. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via telefoonnummer 085 – 0026311 om een afspraak in te plannen of een vraag te stellen. Wilt u liever een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Ook voor het installeren van wasmachines, vaatwassers of andere apparatuur kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij ook de aansluitingen voor u aanleggen. Heeft u bijvoorbeeld een vaatwasser gekocht maar zit er in uw keuken nog geen water aanvoer of water afvoer? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Onderhoudswerkzaamheden

Is uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt toe en zoekt u hiervoor een goede cv monteur? Of wilt u het riool laten reinigen en zoekt u een gespecialiseerd loodgietersbedrijf die beschikt over de kennis en de apparatuur om deze werkzaamheden uit te voeren? Zoek dan niet verder en neem direct contact op met onze loodgieter service.

Naast de installatie en onderhoud werkzaamheden beschikken wij ook over een 24 uur loodgieter service, deze loodgieter spoed service is 7 dagen in de week, dag en nacht te bereiken voor noodgevallen. Lekkage, verstopping, riool problemen of andere klachten waar u direct een goede loodgieter bij nodig heeft? Bel dan ons gratis servicenummer 085 – 0026311.

Installatie en Onderhoud