24 uur loodgieter

Renovatie Werkzaamheden

Renovatie Werkzaamheden

BEL MET SPOED: 085 – 0026311

Zoekt u een Loodgieter welke renovatie werkzaamheden voor u kan uitvoeren? Onze loodgieters kunnen onder andere uw badkamer renoveren, toilet renoveren, maar natuurlijk ook leidingwerk of afvoeren vervangen. Neem gerust eens contact op met onze loodgieters.

Een nieuwe badkamer laten plaatsen ? Of alleen nieuw sanitair ? Ook hiervoor bent u bij ons aan het goede adres! Bel ons geheel kosteloos via telefoonnummer 085 – 0026311 en vraag onze loodgieter wat de mogelijkheden zijn. Wij voeren alle werkzaamheden uit met betrekking tot waterleidingen, gasleidingen en renovatie Werkzaamheden


De Loodgieters zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • Bestaande leidingen vervangen
  • Het omleggen of verleggen van water- en gasleidingen
  • Het omleggen of verleggen van riolering en afwatering
  • Aansluiting creëren of verleggen voor een vaatwasser
  • Aansluiting creëren of verleggen voor een gasfornuis
  • Het vervangen van oude dakgoten en regenpijpen voor hemelwater afvoer

Renovatie werkzaamheden loodgieter rotterdam

Renovatie Werkzaamheden badkamer

Bij het renoveren van de badkamer is het belangrijk dat het leiding werk ook direct vervangen wordt. Zorg dat er nieuwe afvoeren worden geplaatst en dat het leidingwerk vervangen wordt. U wilt er toch niet aan denken dat als het project renovatie badkamer is afgerond, alles er weer uit moet in verband met een verstopte afvoer of een gesprongen waterleiding? Neem geheel kosteloos contact op met onze loodgieter, Bel 085 – 0026311 en krijg direct de loodgieter aan de lijn. Hij kan u exact vertellen wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het renoveren van de leidingen tijdens een dergelijk traject

Leidingen verleggen door Loodgieter

Wilt u een leiding verleggen voor bijvoorbeeld een nieuwe keuken die geplaatst gaat worden? Onze loodgieters kunnen voor u nieuwe aanvoeren aanleggen. Denk ook aan het verleggen van bestaand leidingwerk en het verplaatsen van de waterkranen. Uiteraard kunnen we ook een afvoer verplaatsen voor bijvoorbeeld de vaatwasser.

Naast het verplaatsen of creëren van een water leiding kunnen wij u natuurlijk ook van dienst zijn voor het creëren of verplaatsen van een gasleiding. Het werken met gasleidingen vereist natuurlijk vakmanschap, uiteraard hebben wij alleen vakbekwame en goed opgeleide loodgieters en gasfitters in dienst.

Leidingen verleggen Loodgieter Rotterdam

Nieuwbouw of grote renovatie projecten

Ook voor grotere projecten draaien wij onze hand niet op, onze vakmensen zijn hierdoor ook vaak te vinden bij grote nieuwbouw projecten of bij grootschalige renovatie projecten van bijvoorbeeld een woningbouwstichting. Mede door deze projecten doen onze loodgieters enorm veel ervaring op waar iedere volgende klant zijn voordeel mee doet! Bent u nu een projectontwikkelaar? Of heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan gerust via het service nummer 085 – 0026311.

Neem dag en nacht contact op met onze 24 uur Loodgieter service via telefoonnummer 085 – 0026311 en krijg direct een loodgieter aan de lijn.