24 uur loodgieterRiolering

Riolering

BEL MET SPOED: 085 – 0026311

Riool problemen?

Zit uw riolering verstopt? Loopt het water niet meer weg? Neem hiervoor contact op met onze 24 uur Loodgieter service. Wij staan dag en nacht klaar voor alle denkbare Riool problemen. Wij zijn altijd snel ter plaatse om het riool te ontstoppen of bij schade deze snel en vakkundig te herstellen.

Riool Problemen? Bel loodgieter rotterdam

Rioleringswerkzaamheden

U kunt bij ons 24 uur per dag 7 dagen in de week terecht voor:

  • Ontstoppen van afvoer WC, douche, wastafel
  • Problemen met het afvoeren van hemelwater
  • Leegpompen van kruipruimtes, kelders en souterrains,
  • Het oplossen van borrelende afvoeren
  • Verhelpen van riool stank “rioollucht”
  • Lekkage tengevolge van lekkende dakgoten of regenpijpen
  • Verschillende vormen van stankoverlast door het riool
  • Aanleggen van compleet nieuwe riolering

 

Riolering verstopt? Bel de Loodgieter

Riolering

Een veel voorkomend probleem is een verstopte wc, vaak komt dit door overmatig gebruik van wc papier of door “te” grote/grove producten door het toilet te spoelen. Heeft u nu uw toilet verstopt? In veel gevallen zit de verstopping als deze in het riool. Dit is met een eenvoudige ontstopper niet op te lossen, hiervoor is een dergelijke opstopping in het riool te groot.

Daarnaast kunnen verschillende vloeibare of niet vloeibare ontstoppers grote schade aan brengen aan het riool of de afvoer. Heeft u een verstopte wc? Wilt u deze laten ontstoppen? Bel dan 085 – 0026311 en krijg direct een loodgieter aan de lijn 24 uur per dag 7 dagen in de week. Maak een afspraak en wij komen het probleem oplossen.

Afvoer verstopt

Een verstopte afvoer in de keuken of de badkamer ? Neem dan contact met ons op via 085 – 0026311. Wij komen zo spoedig mogelijk langs om de verstopte afvoer weer vrij te maken. Wij zorgen ervoor dat het water weer weg kan lopen in de badkamer en of uw keuken. Ook als het water van de wasmachine niet meer weg loopt kunt u bij ons terecht.

Onze loodgieters hebben in hun standaard gereedschap verschillende spullen om het riool weer vrij te maken, ook om een afvoer vrij te maken hebben wij genoeg gereedschap en vakkennis!

Riool ontstoppen door de loodgieter

Hoe ontstop ik het riool ? Dat is een vraag die wij veelvuldig horen. Echter is dit zonder het juiste gereedschap en kennis een vrijwel onmogelijke missie. De oplossing is eenvoudig, pak de telefoon en bel geheel gratis 085 – 0026311. U krijgt dan direct één van onze vakmensen aan de telefoon. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om dit verstoppingsprobleem op te lossen.

Loodgieter 24 uur gootsteen verstopt

Is de gootsteen verstopt of loopt het water niet meer door ? Bel gratis ons spoed nummer 085 – 0026311, wij zorgen dat de afvoer ontstopt wordt en het water weer weg loopt. Veel voorkomende oorzaken van een verstopte gootsteen zijn: frituurvet dat door de afvoer is gespoeld, of een ophoping van etensresten in de sifon. De sifon is het deel in de afvoer van de wasbak met een krul erin. Deze krul of S vorm is er voor bedoeld dat er een waterslot gecreëerd wordt. De sifon zorgt er op deze manier voor dat u geen rioollucht in de keuken of badkamer krijgt.

Ons loodgietersbedrijf heeft een groot werkgebied, zoekt u een loodgieter in Den Bosch, een loodgieter in Amsterdam een loodgieter in Rotterdam, een loodgieter in Breda of zoekt u een loodgieter in Utrecht? Wij werken in alle grote en kleine steden in UtrechtBrabantZuid-Holland en Noord Holland. Wij bieden dag en nacht service en kunnen bij directe noodgevallen altijd snel ter plaatse zijn.

Direct een erkende loodgieter aan de lijn? Bel 24 uur per dag, 7 dagen in de week ons gratis servicenummer 085 – 0026311 en krijg direct één van onze medewerkers aan de lijn.

24uurloodgieter-slide3