24 uur loodgieter

Loodgieter Bodegraven

Loodgieter Bodegraven

24 uur service: Zoekt u met spoed een loodgieter in Bodegraven? Onze loodgieters zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen. Heeft u rioolproblemen, zit uw toilet verstopt of heeft u lekkage in badkamer of keuken? Neem dan direct contact op met onze loodgieter Bodegraven spoed service. Wij zijn doorgaans binnen 30 minuten aanwezig en kunnen alle problemen snel, vakkundig en professioneel oplossen.

Naast onze loodgieter 24 uur service kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor alle installatie en onderhoud werkzaamheden. Is uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt toe en zoekt u een cv monteur? Of wilt u een vaatwasser of wasmachine laten aansluiten? Neem dan gerust eens contact op met ons loodgietersbedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken alleen met goed opgeleide, erkende loodgieters. Op deze manier kulekkagennen wij de garantie geven dat u altijd goed geholpen wordt en dat de problemen vakkundig verholpen worden. Daarnaast beschikken onze loodgieters over een goed uitgeruste serviceauto waar alle benodigde onderdelen en gereedschappen in aanwezig zijn om een klus snel en goed uit te voeren.

Onze loodgieter Bodegraven 24 uur loodgieter spoed service is
Dag & Nacht bereikbaar voor onder andere:

  • LekkageLoodgieter Bodegraven
  • Verstopping
  • Riool problemen
  • Gesprongen leidingen
  • Ondergelopen kelders of kruipruimtes
  • CV problemen
  • CV ketel problemen
  • Verstopte WC
  • Dak lekkages
  • Verstopte afvoer

 

Direct contact met ons loodgietersbedrijf in Bodegraven? Bel gratis 085 – 0026311.

 

 Loodgieter Bodegraven ook voor Rioolproblemen

Onze loodgieters in Bodegraven zijn ook gespecialiseerd in het oplossen van rioolproblemen. Zo beschikken wij over speciale inspectie camera systemen welke wij het riool in kunnen leiden om bijvoorbeeld een verstopping in het riool op te sporen. Als wij via dit systeem de verstopping hebben gevonden kunnen wij het probleem aanpakken bij de bron. In veel gevallen kunnen wij een verstopping van binnenuit ontstoppen. Hiervoor hebben wij speciale lansen en riool reinigingsmachines. Als wij een rioolprobleem van binnenuit kunnen oplossen hoeven wij niet te breken of een straat open te leggen, dit gaat dus sneller en brengt een stuk minder kosten met zich mee.

Beginnende rioolproblemen zijn vaak zelf makkelijk te herkennen. Het water wat de afvoer in loopt stroomt minder makkelijk weg en bij het doortrekken van het toilet zit u dat het water eerst omhoog komt en daarna langzaam wegstroomt. Herkent u dit soort problemen? Grote kans dat het riool of de afvoer aan het dichtslibben is. Wij kunnen het complete afvoer netwerk en uw riool reinigingen, het voordeel is dat het water daarna weer netjes wegstroomt en dat het riool of uw afvoer niet onverwachts verstopt zit.

Direct een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact op met onze loodgieter Bodegraven service via telefoonnummer 085 – 0026311.

Loodgieter Bodegraven Rioolproblemen