24 uur loodgieter

Loodgieter Woudrichem

Loodgieter Woudrichem

Opzoek naar een loodgieter in Woudrichem? Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen. Rioolproblemen, lekkage of een verstopt toilet? Geen paniek en neem direct contact op met onze loodgieter Woudrichem 24 uur service via ons gratis telefoonnummer telefoonnummer 085 – 0026311. Belt u ons dan krijgt u direct een loodgieter aan de lijn om een afspraak mee te maken.

Onze loodgieter Woudrichem 24 uur spoed service is 24/7 bereikbaar voor onder andere:

 • Lekkage
 • Verstopping
 • Riool problemen
 • Gesprongen leidingen
 • Ondergelopen kelders of kruipruimtes
 • CV problemen
 • CV ketel problemen
 • Verstopte WC
 • Dak lekkages
 • Verstopte afvoer
 • Lekkage gas leiding

 

Direct contact met de 24 uur loodgieter spoed service? Bel 085 – 0026311.

24 uur Loodgieter Woudrichem service

Loodgieter WoudrichemOnze 24 uur Loodgieter Woudrichem service staat 365 dagen per jaar, 24 uur per dag klaar voor alle mogelijke noodgevallen. Zoekt u nu een loodgieter en heeft dit niet direct spoed? Wilt u bijvoorbeeld renovatie werkzaamheden laten uitvoeren, wilt u een nieuwe toiletpot laten plaatsen of toch eindelijk eens die lekkende kraan vervangen? Ook dan bent u bij ons loodgietersbedrijf in Woudrichem aan het juiste adres.

Wij kunnen alle loodgieterswerkzaamheden voor u aanpakken, of het nu gaat om kleine klussen zoals het vervangen van een kraan of om grote opdrachten zoals het compleet verbouwen van een badkamer. Wilt u meer informatie over onze loodgieterswerkzaamheden? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact op met ons. U kunt ons bereiken via het gratis servicenummer 085 – 0026311. Wilt u liever een offerte ontvangen van ons loodgietersbedrijf? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om antwoord te geven op de gestelde vragen of een eventuele afspraak in te plannen.

Gesprongen waterleiding, en is hierdoor lekkage ontstaan?

Heeft u lekkage door een gesprongen waterleiding? Bel dan zo snel mogelijk ons servicenummer 085 – 0026311. Onze loodgieter Woudrichem spoed service komt dan direct naar u toe om de leiding te repareren of te vervangen. Gesprongen of kapotte leidingen komen helaas regelmatig voor. In de meeste gevallen gaat de waterleiding lek bij een koppeling of een deel van de leiding kan scheuren door bijvoorbeeld bevriezing of ouderdom. Daarnaast komen wij ook nog regelmatig tegen dat een waterleiding of gasleiding doorboord is door de bewoner van het huis zelf. Dit gebeurt dan bij het boren van een gaatje voor een fotolijstje of bij het ophangen van een plank.

Bij dergelijke noodsituaties is het zaak dat u eerst zo snel mogelijk de hoofdleiding dichtdraait van de waterleiding of gasleiding. Bij het doorboren van een gasleiding is het belangrijk om eerst zo snel mogelijk de hoofdkraan af te sluiten, deuren en ramen tegen elkaar open te zetten en uit veiligheid het pand te verlaten. Bel dan pas onze loodgieter spoed service.

Direct contact met onze loodgieter Woudrichem spoed service? Bel 24 uur per dag, 7 dagen in de week ons gratis servicenummer 085 – 0026311

Loodgieter Woudrichem service