24 uur loodgieter

Loodgieter Hoofddorp

Loodgieter Hoofddorp 24 uur service. Zoekt u een loodgieter in Hoofddorp? Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare loodgieterswerkzaamheden. Daarnaast zijn wij voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u dus een lekkage, verstopping, rioolproblemen of CV problemen? Bel ons dag en nacht en u wordt direct geholpen. Uiteraard werkt onze loodgieter Hoofddorp service uitsluitend met goed opgeleide, gemotiveerde en erkende vakmensen samen. Laat u dus werkzaamheden uitvoeren door onze loodgieters in Hoofddorp, dan weet u 100% zeker dat dit goed gebeurd.

Naast onze loodgieter spoed service kunt u ook bij ons loodgietersbedrijf in Hoofddorp terecht voor alle denkbare standaard loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan renovatie werkzaamheden, het laten plaatsen van nieuw sanitair, het laten aanleggen van leidingwerk of het compleet verbouwen van een keuken of badkamer. Daarnaast hebben wij ook gekwalificeerde cv monteurs, wilt u bijvoorbeeld onderhoud laten uitvoeren aan uw cv ketel, een roestige radiator laten vervangen of een radiator laten bijplaatsen? Neem dan ook hiervoor gerust contact op met onze vakmensen.

Onze loodgieter Hoofddorp service is 7 dagen in de week gratis te bereiken via telefoonnummer 085 – 0026311. Wilt u liever dat wij u terugbellen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan hiervoor het contactformulier in. Onze vakmensen nemen dan contact met u op om antwoord te geven op uw vragen of op een eventuele afspraak in te plannen.

Loodgieter HoofddorpOnze loodgieters zijn 24/7 bereikbaar voor onder andere:

  • Lekkage
  • Verstopping
  • Rioolproblemen
  • Daklekkage
  • Problemen met Dakgoten
  • Problemen met Regenpijpen
  • Verstopte wc
  • CV Problemen
  • Problemen CV Ketel
  • Ondergelopen kelder / kruipruimte

 

Loodgieter Hoofddorp voor Verbouw, Renovatie en onderhoud

Onze loodgieter Hoofddorp service is een allround en full-service loodgietersbedrijf. Dit houd in dat u bij ons terecht kunt voor alle denkbare installatiewerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden en renovatiewerkzaamheden. Wij kunnen bijvoorbeeld uw afvoersysteem of riool reinigen, uw oude sanitair vervangen voor nieuw sanitair of uw cv ketel een servicebeurt geven.

Daarnaast kunnen wij alle mogelijk installatie werkzaamheden uitvoeren. Een aantal klussen welke wij regelmatig uitvoeren zijn: Het aanleggen of verleggen van waterleidingen en afvoeren. Vaak is dit voor het aansluiten van een wasmachine of vaatwasser. Ook worden wij (in het voorjaar en de zomer) regelmatig benaderd voor het aanleggen en monteren van een buitenkraan, daarnaast hebben wij de laatste tijd ook veel design radiatoren geplaatst in badkamers. Bij de oplevering van een woning zit er vaak een standaard radiator in een natte ruimte zoals de badkamer. De standaard radiatoren zijn niet geschikt voor dergelijke vochtige ruimtes en gaan na een aantal jaar lelijk roesten.

Wij kunnen deze roestige radiator in de badkamer vervangen voor een nieuwe strakke designradiator welke ook nog eens uitermate geschikt is om uw handdoeken op te drogen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of een afspraak plannen? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact op met onze loodgieter Hoofddorp service. Voor deze standaard loodgieterswerkzaamheden kunt u ons 7 dagen in de week bereiken via ons gratis servicenummer 085 – 0026311. Liever een offerte aanvragen bij onze spoed loodgieter in Hoofddorp? Vul dan ons contactformulier in. Eén van onze medewerkers neemt dan contact met u op om antwoord te geven op uw vragen en een eventuele afspraak in te plannen.

24 uur Loodgieter Hoofddorp