24 uur loodgieterLoodgieter Diemen

Loodgieter Diemen 24 uur spoed service. Ons loodgietersbedrijf in Diemen beschikt over een 24 uur spoed service en is dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke spoedgevallen. Lekkage, verstopping of rioolproblemen? Neem dan direct contact op met onze loodgieter Diemen 24 uur service. Bij noodgevallen zijn wij binnen 30 minuten aanwezig om de problemen snel, goed en professioneel te verhelpen.

Naast onze 24 uur spoed service kunt u ook 7 dagen in de week bij onze loodgieter service terecht voor werkzaamheden waar geen of minder haast bij is. Wilt u installatie en onderhoud werkzaamheden laten uitvoeren of zoekt u een cv monteur omdat uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt nodig is? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

Loodgieter Diemen 24 uur service

Zit uw wc verstopt, heeft u lekkage in de badkamer, of heeft u rioolproblemen? Onze loodgieter Diemen spoed service is dag en nacht bereikbaar en altijd snel aanwezig bij noodgevallen. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, erkende loodgieters, maakt u een afspraak met onze loodgieter Diemen service een afspraak weet u dus altijd 100% zeker dat u een echte vakman over de vloer krijgt welke verstand heeft van zaken en alle werkzaamheden professioneel en goed kan uitvoeren.

Loodgieter DiemenOnze loodgieter Diemen 24 uur service is dag & nacht bereikbaar voor onder andere:

  • Lekkage
  • Verstopping
  • Riool problemen
  • Gesprongen leidingen
  • Ondergelopen kelders of kruipruimtes
  • CV problemen
  • CV ketel problemen
  • Verstopte WC
  • Dak lekkages
  • Verstopte afvoer

 

Direct contact met ons loodgietersbedrijf? Bel 085 – 0026311

Onderhoud, reparatie en installatie werkzaamheden

Zoekt u een loodgieter in Diemen om installatiewerkzaamheden uit te laten voeren? Ook dan bent u bij ons allround loodgietersbedrijf op het juiste adres. Wij kunnen onderhoud uitvoeren aan bijvoorbeeld CV ketels en CV installaties, reparaties uitvoeren aan leidingwerk, afvoer systemen of aan de riolering. Maar ook voor alle installatie werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen bijvoorbeeld nieuw sanitair plaatsen, een nieuwe mengkraan plaatsen of die defecte wasbak met die scheur eindelijk eens vervangen.

Daarnaast kunnen wij ook algehele renovaties uitvoeren, dit doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven op project basis. Denk hierbij aan woningbouw stichtingen en woningcoöperaties.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of heeft u een vraag aan onze loodgieters? Bel dan gerust eens geheel vrijblijvend ons servicenummer en krijg direct contact met de loodgieter Diemen service. U kunt ons bereiken via ons gratis telefoonnummer 085 – 0026311. Wilt u liever terug gebeld worden of een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in. Een medewerker van ons loodgietersbedrijf neemt dan contact met u op om antwoord te geven op uw vragen of om een eventuele afspraak in te plannen.

 

 24 uur Loodgieter Diemen