24 uur loodgieter

Loodgieter Bloemendaal

Zoekt u een Loodgieter in Bloemendaal? Onze loodgieter Bloemendaal 24 uur service staat 7 dagen in de week 24 uur per dag klaar voor alle mogelijke problemen met waterleidingen, afvoeren kranen en sanitair. Zit uw toilet verstopt? Heeft u lekkage in de badkamer of in de keuken of zijn er riool problemen? Neem dan direct contact op met onze loodgieter Bloemendaal spoed service. Bij noodgevallen zijn wij vaak al binnen 30 minuten aanwezig op de problemen goed, professioneel en vakkundig op te lossen.

Loodgieter BloemendaalOnze loodgieter Bloemendaal spoed service is te bereiken voor onder andere:

  • Lekkage
  • Verstopping
  • Riool problemen
  • Gesprongen leidingen
  • Ondergelopen kelders of kruipruimtes
  • CV problemen
  • CV ketel problemen
  • Verstopte WC
  • Dak lekkages
  • Verstopte afvoer

 

Direct contact met onze Loodgieter spoed service? Bel 085 – 0026311

Loodgieter Bloemendaal ook als er geen spoed is

Onze loodgieter Bloemendaal service is uiteraard ook te bereiken voor standaard loodgieterswerkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld renovatie werkzaamheden laten uitvoeren, wilt u uw badkamer laten verbouwen of is het sanitair aan vervanging toe? Neem dan ook contact op met onze loodgieter service in Bloemendaal. U kunt hiervoor ook ons gratis servicenummer 085 – 0026311 bellen.

Ook voor kleinere opdrachten kunt u bij ons terecht, wilt u bijvoorbeeld een lekkende kraan laten repareren, een vaatwasser laten installeren of een leiding of afvoer laten omleggen? Bel ons gerust eens en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u liever een offerte aanvragen of wilt u terug gebeld worden door ons? Vul dan het contactformulier in, een medewerker van ons loodgietersbedrijf neemt dan contact met u op om antwoord te geven op uw vragen of een eventuele afspraak in te plannen.

Stormschade en Regenschade

Ook voor storm en regenschade bent u bij onze loodgieter in Bloemendaal aan het juiste adres. Denk hierbij aan afgewaaide dakpannen terug plaatsen of vervangen, maar ook aan bitumen daken waar bitumen delen zijn los gewaaid. Daarnaast komen wij ook vaak tegen dat door hevige regenval in combinatie met harde wind de dakgoten het begeven of regenpijpen kapot gaan. Een ander bekend probleem bij hevige regenval is ondergelopen kelders en kruipruimtes, hiervoor hebben wij speciale pompen tot onze beschikking om uw kelder en of kruipruimte leeg te pompen.

Onze erkende loodgieters in Bloemendaal beschikken over de kennis en de materialen om dergelijke stormschades en regenschades snel en vakkundig op te lossen. Direct contact met onze loodgieter Bloemendaal 24 uur service via telefoonnummer 085 – 0026311.

24 uur Loodgieter Bloemendaal