24 uur loodgieterLoodgieter Berkel en Rodenrijs

Loodgieter Berkel en Rodenrijs

24 uur spoed service. Lekkage, verstopping of rioolproblemen? Onze loodgieter Berkel en Rodenrijs spoed service staat dag en nacht voor u klaar. Bij spoedgevallen zijn wij altijd snel aanwezig om de problemen te verhelpen. Direct contact met onze loodgieter Berkel en Rodenrijs spoed service? Bel dan ons servicenummer 085 – 0026311.

Naast onze 24 uur spoed service kunt u ook 7 dagen in de week bij onze loodgieter service terecht voor werkzaamheden waar geen of minder haast bij is. Wilt u installatie en onderhoud werkzaamheden laten uitvoeren of zoekt u een cv monteur omdat uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt nodig is? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

Onze loodgieter Berkel en Rodenrijs 24 uur spoed service is Dag & Nacht bereikbaar voor onder andere:

  • Lekkage24 uur Loodgieter Berkel en Rodenrijs
  • Verstopping
  • Riool problemen
  • Gesprongen leidingen
  • Ondergelopen kelders of kruipruimtes
  • CV problemen
  • CV ketel problemen
  • Verstopte WC
  • Dak lekkages
  • Verstopte afvoer

 

Direct contact met ons loodgietersbedrijf? Bel 085 – 0026311

Erkende Loodgieter Berkel en Rodenrijs

Laat u een opdracht uitvoeren door onze loodgieters in Berkel en Rodenrijs, dan kunt u er altijd 100% op vertrouwen dat de werkzaamheden goed en vakkundig worden uitgevoerd. Alle loodgieters die werken bij ons bedrijf zijn goed opgeleide, erkende loodgieters en beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle benodigde gereedschap en onderdelen in aanwezig zijn om de meest uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden uit te voeren.

Naast onze 24 uur Loodgieter spoed service kunt u ook bij onze loodgieter Berkel en Rodenrijs service terecht voor werkzaamheden welke minder of geen spoed hebben. Wilt u bijvoorbeeld renovatie werkzaamheden laten uitvoeren aan leidingwerk, afvoeren of wilt uw badkamer laten verbouwen? Ook dan is ons bedrijf de juiste keuze.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor kleinere werkzaamheden zoals het laten repareren van een lekkende kraan, het plaatsen en aansluiten van een vaatwasser of laten repareren van een kapotte stortbak.

Direct contact met onze loodgieter Berkel en Rodenrijs service? Bel als u een vraag heeft of als u een afspraak wilt maken ons servicenummer 085 – 0026311 Wilt u liever een offerte aanvragen of terug gebeld worden door een medewerker van ons? Vul dan ons contactformulier in.

Riool problemen

Loopt het water lastig weg? Of blijft het water in uw toiletpot staan als u doorspoeld? Grote kans dat er een probleem is met het riool. Ook voor riool problemen bent u bij bij onze loodgieter Berkel en Rodenrijs service op het juiste adres. Als het water langzaam wegstroomt is de kans groot dat er vuil of toiletpapier aan het ophopen is in uw riool systeem. Wij adviseren dan om deze te laten reinigen voor dat dit zich verder ophoopt en een verstopping ontstaat.

Heeft u riool problemen of wilt u uw riool laten reinigen? Neem dan 7 dagen in de week contact op met ons loodgietersbedrijf in Berkel en Rodenrijs via telefoonnummer 085 – 0026311.

 Loodgieter Berkel en Rodenrijs